Etter en lengre pause kan vi endelig kan vi meddele at NMMAF starter opp igjen det Norske MMA Landslaget igjen. John Olav Einemo er fortsatt vår eminente landslagssjef. Første stopp blir IMMAF senior and junior World Cup, Praha, September 2021.

HVEM KAN DELTA?
MMA klubbene i Norge er for tiden på vei inn i NKF. Men det er besluttet at landslaget enn så lenge vil være i regi av NMMAF. Dette gir en mulighet for klubber som er både i NKF og NMMAF. Etter hvert vil et naturlig steg være å vektlegge de utøverne som representerer klubber i NKF.

Pga korona situasjonen er vi forhindret fra å holde en tradisjonell tryout. Dermed må utøvere fylle ut søknadsskjemaet nedenfor. Landslagssjefen vil vurdere disse og ta ut et lag på bakgrunn av søknadene. Nedre aldersgrense er 18 år.

Du må i tillegg være norsk statsborger med gyldig pass med mulighet til å reise til utlandet.

VIKTIG Å MERKE SEG
Det er viktig å merke seg at pga Covid-19 så vil oppfølgingen fra landslaget være mindre enn utenfor en pandemi. Men det vil jobbes for å støtte oppunder utøverne våre så godt det lar seg gjøre.

Påmeldingsskjemaer som IKKE er korrekt utfylt eller innehar mangler kan bli utelatt i den videre vurderingen. Du skal legge ved all etterspurt informasjon etc

SØKNADSFRIST
Søknadsfristen gikk ut den 4 Juli.

Du må selv dekke alle kostnader i forbindelse med turneringer. En tur kan fort komme opp i 15 000 NOK. Hvordan stiller du deg til dette?
Hvilken vekt går du normalt sett rundt på?
Hvilken vektklasse ønsker du å gå i? Det oppfordres til ikke å kutte for mye vekt pga utøverens sikkerhet
Hva er din erfaring som utøver? Skriv inn din record i både MMA og andre relevante idretter. Legg også ved linker til dine kamper.
Hvor lenge har du trent MMA?
Har du trent annen kampsport? Hva og hvor lenge har du trent?
Hvor lenge har du bedrevet vekt- og kondisjonstrening?
Hvordan ser din kampsport-treningsuke ut? Hva trener du? Hvor ofte trener du i en gjennomsnittlig uke?
Hvordan ser din supplerende treningsuke ut? Styrke, kondisjon, eksplosivitet, rehab, prehab, eller andre idretter.
Annen relevant informasjon
Click or drag a file to this area to upload.